Illegaal vuurwerk

zaterdag 17 juni 2017

Tilburg - Tilburg Een oplettende agent reageerde vrijdagavond op een verdachte situatie in een brandgang. Drie jongens vluchtten waarvan er één kon worden aangehouden. In de brandgang stonden twee tassen met illegaal vuurwerk.

Op vrijdag 16 juni 2017 om 19.49 uur zag een agent in een brandgang aan de Beethovenlaan een vreemde situatie die erg verdacht over kwam. Hij zag enkele tassen in de brandgang staan en drie jongens stonden er overheen gebogen. Op het moment dat hij op onderzoek uitging renden de jongens weg met de tassen. Dat bevestigde zijn vermoeden dat er iets niet in de haak was en hij ging er achteraan. Het lukte hem om een 15-jarige jongen uit Spijkenisse te pakken te krijgen zonder tassen. Maar korte tijd later kwam de melding van buurtbewoners, die vermoedelijk de consternatie hadden meegekregen, dat er enkele tassen in een brandgang stonden. Daar zaten 37 pakken illegaal vuurwerk in. De jongen is aangehouden en naar het bureau gebracht. Hij zal stevig aan de tand gevoeld worden over de herkomst en het doel van dit vuurwerk in deze tijd van het jaar. Het vuurwerk zal vernietigd worden.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oisterwijk | 112 alarmeringen Oisterwijk | Goedkoop Tanken in Oisterwijk | Supermarkten in Oisterwijk | Weerbericht Oisterwijk