Forse beloning voor gouden tip zaak Leon V.

donderdag 31 augustus 2017

Oisterwijk - De Hoofdofficier van Justitie van Zeeland-West-Brabant looft een beloning uit van 10.000 euro voor de gouden tip die het onderzoek naar de dood van Leon V. het laatste zetje geeft om de zaak op te lossen.Op woensdag 1 februari 2017 werd aan de Koebrugseweg in Oisterwijk uitgebrande auto aangetroffen met daarin het verkoolde lichaam van de 44-jarige inwoner uit Moergestel. Er is direct een onderzoek gestart en al snel was het duidelijk dat het hier om een ernstig misdrijf ging. Een rechercheteam heeft sindsdien onafgebroken aan dit onderzoek gewerkt. Er is meerdere malen contact gezocht met eventuele getuigen of mensen die iets van deze moord of doodslag af wisten. Ondanks het feit dat de politie weinig medewerking krijgt uit de omgeving van Leon is er door uitgebreid onderzoek een beeld gekregen van het mogelijke motief dat heeft geleid tot de moord op Leon en krijgt de politie de groepering die voor de moord verantwoordelijk is steeds beter in beeld.

Er zijn echter nog enkele vragen waar het team de antwoorden van zoekt om tot een eindresultaat te komen. Het team weet dat er mensen zijn in de omgeving van de mogelijke verdachten die van de hoed en de rand weten. Om deze mensen te bewegen hun informatie te delen met bijvoorbeeld een team van de Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek (via het nummer 079-3458999) heeft de Officier besloten een beloning uit te loven die leidt tot het oplossen van de zaak. Maar iedere tip die leidt tot de oplossing van deze zaak is welkom.

- via de banner onder dit bericht of:

- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,

- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),

- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,

- via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek 079-3458999

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oisterwijk | 112 alarmeringen Oisterwijk | Goedkoop Tanken in Oisterwijk | Supermarkten in Oisterwijk | Weerbericht Oisterwijk