Dronken automobilist zonder rijbewijs rijdt door na aanrijding

maandag 18 september 2017

Tilburg - De politie heeft maandag 18 september 2017 omstreeks 00.30 uur op de Marconistraat een 35-jarige Tilburger aangehouden ter zake rijden onder invloed, het verlaten van een plaats ongeval en rijden zonder rijbewijs.

Agenten kregen melding dat er sprake was van conflict in en voor een woning aan de Marconistraat. De dienders zagen toen ze in straat arriveerden dat net een auto zonder verlichting wegreed. Ze zagen dat de bestuurder daarvan met zijn voertuig tegen een geparkeerde auto botste en daarna doorreed. Ze gaven een stopteken waaraan werd voldaan. De bestuurder vertelde dat de bijrijder ruzie had gehad in de straat. Ze waren hierna weggereden. Door een ruk aan het stuur van de bijrijder, was hij tegen een geparkeerde auto gebotst. Hij dacht dat hij de auto maar licht geraakt had en gaf daarom gas bij om te corrigeren. Toen hij de politieauto achter hem zag was hij gestopt. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Bovendien was hij onder invloed van alcohol. Hij blies 620 ugl. 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oisterwijk | 112 alarmeringen Oisterwijk | Goedkoop Tanken in Oisterwijk | Supermarkten in Oisterwijk | Weerbericht Oisterwijk