Drie mogelijke inbrekers opgepakt

vrijdag 21 juli 2017

Tilburg - Drie Polen, zonder bekende verblijfplaats in Nederland, zijn donderdagavond aangehouden. Er waren verschillende meldingen binnen gekomen van bewoners van de Spoordijk over drie verdachte personen. Na controle bleken ze een schroefboormachine bij zich te hebben.

Op donderdag 20 juli 2017 om 23.30 uur kwam er bij het Operationeel Centrum een melding binnen vanuit de omgeving van de Spoordijk. Drie mannen zouden zich verdacht ophouden tussen de auto’s. Er werden direct enkele surveillance-eenheden naartoe gestuurd. Een agent zag op de Ringbaan-Oost drie mannen lopen die aan het signalement voldeden. Op het moment dat ze de agent zagen liet één van de mannen een koffertje vallen. De mannen werden staande gehouden. Ze konden geen verklaring geven wat ze daar deden. Gezien het feit dat ze gereedschap bij zich hadden in het koffertje en ze alle drie een lijst met antecedenten op het gebied van vermogensdelicten hadden werden ze aangehouden. Het bleken drie mannen te zijn uit Polen van 22, 24 en 38 jaar oud, die geen vaste verblijfplaats hadden in Nederland. Er is nog gekeken of er in een auto ingebroken was maar de agenten hebben niets kunnen ontdekken.

Doordat een getuige direct de politie gebeld had nadat hij een voor hem verdachte situatie zag is misschien erger voorkomen. Ziet u ergens een situatie die verdacht lijkt, zoals in dit bericht over drie mannen die zich ophouden tussen geparkeerde auto’s, bel dan direct de politie. Zo helpt u uzelf of anderen en voorkomt u misschien dat iemand slachtoffer wordt van een misdrijf. Bellen helpt!

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oisterwijk | 112 alarmeringen Oisterwijk | Goedkoop Tanken in Oisterwijk | Supermarkten in Oisterwijk | Weerbericht Oisterwijk