Twee mannen aangehouden voor mishandeling

maandag 3 juli 2017

Tilburg - Twee mannen zijn aangehouden na een melding van een vechtpartij in een woning aan de Rueckertbaan. Twee andere raakten lichtgewond.

Op maandag 3 juli 2017 om 01.10 uur kwamen er verschillende telefoontjes binnen bij het Operationeel Centrum. In een appartement aan de Rueckertbaan zou flink gevochten worden. Er zou een man aan het balkon hangen. Verschillende politie-eenheden werden naar de straat gestuurd. Op het moment dat de eerste politieauto de straat in reed kwamen twee mannen uit de portiek lopen. Een van de mannen had bloed aan zijn kleding. De agenten aarzelden niet en wilden deze twee aanhouden. Maar die gingen er vandoor. Na een achtervolging werden ze aangehouden. Het tweetal, 28 en 30 jaar oud zonder een vaste verblijfplaats in Nederland werd naar het bureau gebracht. In de woning zaten twee andere mannen die licht gewond waren. Door de taalbarrière werd het verhaal niet helemaal duidelijk. Er zal later op de dag, met hulp van een tolk, aangifte gedaan worden. De recherche onderzoekt de zaak. 

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oisterwijk | 112 alarmeringen Oisterwijk | Goedkoop Tanken in Oisterwijk | Supermarkten in Oisterwijk | Weerbericht Oisterwijk