Openlijk geweld en diefstal

maandag 17 juli 2017

Oisterwijk - Bij een openlijk geweldpleging zijn twee mensen gewond geraakt en is een tas gestolen. Een groepje werd belaagd door 15 man.

Op maandag 17 juli 2017 om 00.10 uur liep een groepje van drie mannen en twee vrouwen vanaf de kermis naar het station. Onderweg werd er iets geroepen naar het groepje door twee anderen. Er volgde een reactie en er werd wat heen en weer geroepen. Plotseling kwamen er vanaf verschillende kanten jongens op fietsen, bromfietsen en lopend aan. Met ongeveer 15 mensen vielen ze de groep van vijf aan. Er werden flinke klappen uitgedeeld. Opeens was de groep weer weg. Twee mannen van het groepje van vijf waren gewond geraakt aan hun gezicht. Ook bleek een tas van één van de vrouwen verdwenen te zijn.

De politie werd gebeld die direct een zoekactie startte. Maar de verdachten werden niet gevonden. Er zijn drie aangiftes opgenomen en de recherche is een onderzoek gestart. Er is een signalement van twee verdachten:

1.Een man van ongeveer 19 jaar oud met een fors postuur. Hij is ongeveer 1.75 m lang. Hij was gekleed in blauw T-shirt en een spijkerbroek. Hij had kort haar en had een getinte huidskleur.

2.Een man van ongeveer 19 jaar met ene slank postuur. Hij is ongeveer 1.75 m lang. Hij was gekleed in een rood sweatshirt met opdruk. Hij had wat langer donker krul haar en een getinte huidskleur.

De recherche is op zoek naar getuigen, mogelijke camerabeelden en mensen die iets van dit incident afweten.

Informatie kan gedeeld worden:

- via de banner onder dit bericht of,

- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,

- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),

- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oisterwijk | 112 alarmeringen Oisterwijk | Goedkoop Tanken in Oisterwijk | Supermarkten in Oisterwijk | Weerbericht Oisterwijk