Man aangehouden na bedreiging en mishandeling met knuppel

woensdag 21 juni 2017

Tilburg - Een 69-jarige Tilburger is dinsdag 20 juli 2017 omstreeks 17.30 uur in de wijk Wandelbos door de politie aangehouden ter zake bedreiging en mishandeling. Hij zou tijdens een ruzie een 68-jarige Tilburger hebben bedreigd en een 45-jarige buurtbewoner, die wilde bemiddelen, met een knuppel op het hoofd hebben geslagen.

Een kennelijk al langer lopend financieel conflict  tussen twee bewoners in de wijk Wandelbos is disndagmiddag geëscaleerd.  De  69-jarige verdachte zou een 68-jarige wijkbewoner op straat bedreigd hebben met kreten als “Ik sla je kapot”,  daarbij hield hij een houten knuppel boven zijn hoofd.  Tijdens het incident probeerde de 32-jarige zoon zijn vader te kalmeren. Een 45-jarige buurtbewoner die naar eigen zeggen beide partijen wilde scheiden werd  met de knuppel op het hoofd geslagen. Hij liep een bloedende hoofdwond op. De zoon van de verdachte verklaarde dat hij in het gezicht werd geslagen door de 45-jarige aangever. De politie heeft de 69-jarige Tilburger als verdachte aangehouden, hij is vastgezet.

 

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oisterwijk | 112 alarmeringen Oisterwijk | Goedkoop Tanken in Oisterwijk | Supermarkten in Oisterwijk | Weerbericht Oisterwijk