Politie schaalt groot op na melding bedreiging

zaterdag 24 juni 2017

Tilburg - Een melding dat een familie aan de Ardennenweide in Tilburg door vier mannen bedreigd zou worden leidde afgelopen nacht kort tot een grote politie-inzet. Verschillende politie-eenheden en een politie-heli gingen op zoek naar de mannen die bivakmutsen droegen en een wapen bij zich zouden hebben.

Rond 03.15 uur kreeg de politie de melding dat de familie van een feest thuis was gekomen op de Ardennenweide. Nog voor zij naar binnen konden gaan kwamen er vier mannen op hen af gelopen. Ze droegen bivakmutsen en een van hen zou een vuurwapen in zijn hand hebben. Het lukte de familie om snel naar binnen te gaan en de politie te bellen. Die zette meteen groot in op deze bedreiging. Met verschillende politie-eenheden werd de buurt afgezocht. Daarbij werd ook een politie-heli ingezet. Uiteindelijk werd er één persoon (21) aangehouden, maar wisten de anderen te ontkomen. De bedreiging zou mogelijk verband houden met een conflict dat de zoon des huizes enige tijd geleden heeft gehad. De politie onderzoekt de zaak nog nader.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oisterwijk | 112 alarmeringen Oisterwijk | Goedkoop Tanken in Oisterwijk | Supermarkten in Oisterwijk | Weerbericht Oisterwijk