Brandstichtingen

vrijdag 29 september 2017

Tilburg - Afgelopen nacht zijn er kort achter elkaar twee branden geweest in de Fatimastraat. De politie denkt dat er sprake is van brandstichting. Wie helpt ons de dader(s) te vinden.

Op vrijdag 29 september 2017 om 1.45 uur kwam de eerste melding binnen. In de Fatimastraat stond een auto in de brand. Brandweer en politie spoedden zich naar de auto. De bedrijfswagen brandde nagenoeg geheel uit. De getuige die de brand gemeld had, had verder niets gezien. Maar vanuit de verklaring kon de politie opmaken dat er sprake zou kunnen zijn van brandstichting. Wie weet hier meer van. Help ons dit op te lossen.

Om 3.15 uur kwam er een melding binnen vanaf het terrein van Arriva aan de Fatimastraat. Daar hadden medewerkers, die daar aan het werk waren, een brand ontdekt in een kantoorgedeelte. Ze hadden de brandweer gebeld en waren zelf aan het blussen geslagen. Uit onderzoek op de plaats van het delict bleek dat er sprake was van brandstichting. Ook hier wordt hulp gevraagd.

Onderzoek

De twee plaatsen delict liggen nog geen 100 meter uit elkaar. De kans is dus groot dat één en dezelfde dader deze twee branden heeft gesticht. Het team wat de branden onderzoekt houdt daar in ieder geval ernstig rekening mee. Maar ze willen graag hulp in het oplossen van deze branden. Wie heeft informatie over de branden, misschien zijn er mensen in de omgeving van de Fatimastraat die beelden hebben van de omgeving waar de mogelijke dader(s). Misschien kent u iemand die de afgelopen nacht is weggeweest en na de branden weer thuis kwam. Kortom, alle informatie hoe klein ook kan waardevol zijn.

Tips:

- via de banner onder dit bericht of:

- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,

- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),

- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oisterwijk | 112 alarmeringen Oisterwijk | Goedkoop Tanken in Oisterwijk | Supermarkten in Oisterwijk | Weerbericht Oisterwijk